Olen polkkaaja, kirjoitan blogia

"Ai lav tuure kilpeläinen" tekstaan siskolle samaan aikaan kun vuosikymmeniä enemmän eläneempi elämäntapateatteriohjaaja luo katseellaan siltaa välillemme tilaustaan baaritiskillä odotellessa. Huihai Laura, olipas keikka taas! Ystäväni T niin kuin tuleva bloggaaja (joojoo, ehkä,ehkä) hämmentelee kummallista piiriämme, "ai Just sopivasti, jaa-a..!" nyökytellään ja hymyillään, kyllä, minäkin, sinäkin, juu. Kotimatkan kiidän Hurinan seuralaisen rinnalla ihmetellen itse tarinoita arjesta Manhattanilla, aamu-uinneista pitkäsäärisen Speedopukuisen Nicole Kidmanin seurassa ja appelsiinimehuostoksista. Kumma on suhteellista, Debbie Harry naapurina kuulostaa minusta tuhannesti hämmemmältä kuin "tässä on ystäväni Viive".

Bloggaajia tai polkkaajia niin kuin kuuntelen väärin yrittäessäni pysyä viluisen seuralaiseni marssitahdissa, piiri pieni pyörii, laajenee.

..Mutta Dyroa minulle ei vieläkään esitelty..

Kommentit

Anonyymi sanoi…
vai että runoja;)
Dyro sanoi…
Pahus sentään!
viive sanoi…
Tuntematon matkamies, on täällä niitäkin, mutta pitää lukea tarkasti, ne ovat aina hieman hennommin kirjoitettuja. ;)

Dyro, niinpä, ehkä ensi kerralla. :)
Anonyymi sanoi…
Moi Viive, kumma, etten ole tännekään eksynyt, vaikka sinua näkee kommenttilootissa, blogimerkinnöissä ja linkkilistoilla...No nyt kuitenkin tulin ja jäin lukemaan ja ihastumaan.

-minh-
Anonyymi sanoi…
Kyllä oli taas niin mukava nähdä Sinua ja muitakin klubilla. On sitä vain, pahus sentään, niin omissa maailmoissaan esitysten jälkeen, etten taaskaan kyennyt muuhun kuin harhailevaan katseeseen. Kymmenittäin ihmisiä haluaa jutella ja sanoa jotain, eikä omissa korvissa osaltaan raikaa muuta kuin Ruttopuiston Rahmaninov-soinnut. Odottelen edelleen sitä hetkeä kun juttelemme jossain rauhallisemmmassa tilanteessa. Keikoilla ei ole sellaiselle sijaa. Siitäkin huolimatta oli hieno nähdä.
Minustakin Tuure oli mahtava. Lavalla oli välillä orgastisia musiikkikokemuksia.
viive sanoi…
Kiva kun kävit Minh, piipahdahan toistekin :)

LL, kyllä niitä hetkiä varmasti vielä tulee! :) Musta keikan jälkeen kuuluukin nauttia niistä muista maailmoista johon lavalla koettu kuljettaa, niinhän sitä kuulijanakin tekee jos keikka on eilisenlainen kokemus.

Suositut tekstit