Meridiaani

Pituuspiiri, maapallon isoympyrä, pohjois-eteläsuuntaisen tason ja maanpinnan leikkausviiva, jakaa maapallon itä-länsisuunnassa.

Matkustaisin sen, muistan ystävän sanoneen. Navalta alas, laukussa leipää ja piimää vaan. Puhe on sekoittunut juokseviin ääniin, kirkuvaan pikkulasten iloon - onko isoja lapsia? - altaan loiskunta on voinut upottaa osan, voi olla että sanoit toisin, koska ymmärsin että tuo matka on mahdoton. Että päiväntasajaalla olisi pysähdyttävä. Katsottava oikeaan, sitten vasempaan, vielä kerran oikeaan ja sitten vasta yli.

Matkustan ympäri maailmaa, miksi mikään matka olisi mahdoton. Kun sanon päivää, hän sanoo howdoyoudo. Ymmärsin kyllä että puhuit taiteista, tulkinnanvapaudesta ja metaforasta kuvassa, taiteen suhteesta ympäröivään todellisuuteen.

Kloorin kiristys iholla, alastomat naisten vartalot kiinnittivät minut. Hän sanoo howdoyoudo. Höyryävät naisen hartiat. Pyöreys jonka ymmärrän.

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Tänne vaan ilmestyy yks' toisensa jälkeen fantastisia kirjoittajia, viiven välkkeestä on nautittu Timbuktussakin.
Foxy sanoi…
viiveen välke vetää puoleensa, onhan hän majakkka (?)
; )
viive sanoi…
En arvannut että pippuriviljelmille asti yltäisin haromisinine, mutta hienoa, kiitos hra(t?) Bones, Youssuf & Dee.

Tämä on kaikki kovin salaperäistä jollei jopa kummallista, mutta selvinnee kuten muukin elämässä, hiekanjyvä kerrallaan..

Ja sinäkin, kettuseni. :)

Välkytään vilkkaammin vaan.

Suositut tekstit