Illallisia, ajatuksia

Illallisia ajatuksia joita väsymys painaa. Pyörin pitkältä tuntuvan hetken valveilla koska kiepuin kaikissa niissä sanoissa joita aiemmin illalla piirissä luin, mietin, kuuntelin, kommentoin. Myöhemmin latelin tännekin mutta ne painoivat jo liikaa, kovin oli raskasta ja kankeaa.

Olen monena päivänä palannut ajatukseen tyttöjen välisestä ystävyydestä. Sivunnut sitä suloista kudelmaa jota rakennetaan hihkaisuin, halauksin, kikatuksin. Sipaistaan hiuksia, kuljetaan käsikynkkää, kylki hankaa kylkeä, kehrätään, kehrätään. Kaikki ihanat ja voit, herkut ja hymyt kudotaan kultalangoin, peilataan itselle samoja tunteita. Ei näissä säikeissä pelkkä sokeri kimalla, silti. Tarkoitan että karhunlankaakin käytetään, vastavedolla voimistetaan yhteyttä.

En pääse konkretiaan millään koska tämä ei ole valmis, koska minä en ole valmis muuten sanomaan, enkä halua luisua runon selkää. Ehkä pureskelen kynänpäätä vielä hetken ja palaan, koska eräs ajatus unohtuu aina.

***
Tänään on harmaa, valo on punainen
Alhaalla
Kadulla
istutaan autoissa seistään
tyhjäkäynnillä

Kommentit

Veloena sanoi…
Tuo tyhjäkäynti on loistava... ihan totta. Tyhjäkäynnillä. Ei tätä olotilaa, jossa ei ole rakkautta, voi juuri muutenkaan kuvata.

Yksi hyvä lanka on kanssa kuparilanka.
KK sanoi…
Saanen liittyä joukkoon. No, ainakin ulkojäsenenä...
Anonyymi sanoi…
Karhunlanka, kuparilanka. Punainen lanka. Inhmillinen tekijä.
Dokkaria kuin elokuvasta.
Elämän rihmastoa. Hetkessä elävää. Se on just mitä pitääkin. Istuta omenapuu niinkuin eläisit ikuisesti vaikka kuolisit huomenna. Täältä löytyy elämänmakuisia monologeja. Ja dialogeja.
viive sanoi…
Meidän päästöt ovat kuitenkin minimaaliset, jos siitä mitään lohtua saa.

Kuparilanka on myös kaunista.

Saanet, saanet Karri, ja johan sinä olet joukossa jäsenenä.

Tuntemattomalle kiitos kaunis, yritän minkä kerkiän.

zyfqt!
zz.. y? for quiet time.

Suositut tekstit