Kaatamalla

Sataa ja saavissa
kohonnut bageli-taikina odottaa leipojaansa

Jauhopussin kyljessä tulisi lukea Lauantai

Kommentit

sivupersoona sanoi…
Hei vaan! Tampereellakin on kosteaa. Minun onneni, koska en saa mennä ulos. Ei sapeta niin paljon. Kai. No kyllä sapettaa. Jalka tulehtui, joten en taaskaan voi olla Helsingissä. Greippimehuilu siirtyy yhä vain. Eilen jo olin uudella asunnolla, mutta jouduin heti Tampereelle lepäämään ja haukkaamaan lääkettä... Mm, pitäisiköhän leipoa minunkin?
viive sanoi…
Hei tyttö.
Voi tyttö. Harmiaharmia, toivottavasti pian helpottaa.

Greippimehua, voiko sitä ylipäänsä juodakaan extempore? Luulen että toimimme tahtomattamme oikein, viivyttelemällä.

Älä ainakaan bageleita, älä ainakaan ruisrouheesta. Pellillisellä (onko tuossa todella 6 ällää?!) tappaisi 19 pienehkö siivellistä, jos osumatarkkuus olisi kohdallaan. Kovin ovat kovia, ruskeita.
sivupersoona sanoi…
En olekaan leiponut. Olen vain tylsistynyt. Huolestunut. Tylsistynyt. Tuijottanut jalkaa. Tylsistynyt. Ulkona olisi kai kaunista.

Harmillista, jos leipomukset kivettyivät. Mutta ehkä voit ajatella niitä näkkileipäversioina, ehkä. Ehkä voit harjoitella niillä jonglöörausta.

No. Kyllä piakkoin täytyy joka tapauksessa päästä mehun makuun. Ei toki pidä hätiköidä! Ei saa olla varomaton ja impulsiivinen. Mutta luulen, että toivuttuani rynnistän Tampereelta uuden asumukseni liepeille.

Toivottavasti viikonloppusi jatkuu suotuisasti!
Miss Foxy sanoi…
ja ne tosi kovat syö puistossa viherpeippo tai varpunen näin heinäkuussakin mielellään ))

Suositut tekstit