Havain

jäinen kaukalo kaikuu ja kolisee taivas on korkea tällä kohtaa miehen kädet ovat irrallaan koko olemus kolmen seurueesta irrallaan tukematta kehenkään mitä se on sinuun sattuu samalla tavalla kuin minä tunnen kivun voiko olla että tämä ei ole minua varten haparoida haroa ilman tukea ketään selän takana kävisikö tuuli kylmemmäksi kovenisiko maa jos tarttuisin tarjottuun käteen


-- sousoliaiploukit

Kommentit

Miss Foxy sanoi…
Vii on nyt niin surullinen
viive sanoi…
Muru-voxi, heijastelen. Tavallaan olen onnellinenkin, kävellessä, havainnoidessa, se on vaan kun sen sitten kirjoittaa niin se kääntyy peiliksi josta näen itseni.

Älä minusta huoli, saan pian d-vitamiinia pakasteena ja myöhemmin vaihdan kaupunkia hetkeksi, en tosin sinne missä kahvit ovat lyhyitä vaan sinne missä ihmiset ovat hitaita. Hämeeseen :)
Miss Foxy sanoi…
ehkäpä Alaskan seitiä? : )
Anonyymi sanoi…
Oi, menetkö kenties Manseen?
-riite-
viive sanoi…
Seitä, ei sentään seijeijei, kun aurinkoa, pakkasilmassa. Kävelin Lammassaaren ympäri ja kuvasin keltaisen veden koskessa.

Ja jee, Manseenpa. :) Satutko Rii, sattuuko joku, tietämään hyvää divaria sielläpäin? Haluaisin shoppailla edes parin kirjan verran. Yesterdayn vintage-mekkoihin kun ei tällä erää olle varaa.
Anonyymi sanoi…
Lukulaari Puutarhakadulla on ainakin visiitin arvoinen. Sieltä löytyy melkein mitä vaan kohtuuhintaan ja vieläpä löytää, kun on hyvin se divarinsetä hyllynsä laputtanut. (Näin oli siis ainakin vuosi-pari sitten.) Hyvää matkaa! (Kade. Tampere on tämän mielestä Suomen kenties paras kaupunki. Tältä talvelta Manse on vielä ihan näkemättä. Otathan kuvia, otathan!) -riite-
Anonyymi sanoi…
ootpa kirjoittanut täällä kauniisti monta juttua- en ole ehtinyt lukea vaan nyt luin kaiken.

matku

Suositut tekstit