Cuentame lluvia

soiva muisto
"..while you are away, my heart comes undone. slowly unravels in a ball of yarn. devil collects it, with a grin. he'll never return it. when you come back, we'll have to make new love.."
kaiku enää.

***
Olin unohtanut miltä flamenco näyttää ja miltä sen täytyy tuntua sormissa, reisissä, niskassa pään asentona. Tajusin sen kun istuin hetki sitten Savoyssa. Siitä on niin kauan, liian kauan. Kuuntelen flamencoa päivittäin mutta tanssimaan en ole päässyt puoleen vuoteen. Ja kuitenkin, se on minun rytmini, siitä jäseneni heräävät, sulavat (jos eivät silmissä niin mielen nähden), siihen on pakko liikkua.

Compañía Kaari Martinin Kerro minulle sade oli pieni pettymys silti, odotin rajumpaa elämystä, kananlihaa ja kostuvia silmiä. Valmistauduin huomaamattani koputushurmokseen ja yleisön välihuutoihin, taisin odottaa jotain perinteisempää. Lauantaina sitä olisi luvassa mutta näytös on loppuunmyyty. Tuntuu vain, että ravistautuakseni ulos tästä olosta tarvitsen tunneherätyksen. Brokeback Mountain voisi toimia, mutta saattaa olla liian surullinen. Parempi olisi uusin Saura. Niitähän nämä, ranskalaisia viivoja viikonlopun varalle, muutama jo kirjattuna, onneksi.

Muuten, kyllä minä sen sitten huomasin, taivaan kirkastaneen auringon toimiston sälekaihdinten takaa. Uskon että sekin huomasi että huomasin, poimi hymyntapaisen suupielestä.

Kommentit

Anonyymi sanoi…
brokeback mountain ei ole liian surullinen. haluaisin mennä katsomaan sen uudestaan.

saura pitäis myös.

huh ulkona alkaa kajastaa, joku pilvenlonka ojentelee sormiaan vaan tulee kyllä kirkasta kunhan aurinko nousee.

hyvät hyssykät. pystykoira tulee minulle huhtikuussa. meidän pitää soitella tänään. pystykoiran toinen nimi on Hyvät Hyssykkät.

Suositut tekstit