Tanpereen junaan

Olen lähdössä ja toivon löytäväni pitsialushameen. Tiedän liikkeen jossa moinen aarre saattaa minua odottaa, toisessa kaupungissa. Huomenna ylitän kosken ja jatkan katua ylöspäin Hämeessä, kirjastolta käännyn vasempaan.

Omistajanaisella on hämmentävän kova ääni ja päällehyökyvä myymisen into, mutta liike täynnä aarteita menneiltä vuosikymmeniltä siinä määrin, että niitä hypistellessä korvat saavat luvan soida ja kestää.

En pääse illan kumpiinkaan pikkujouluihin, mutta menkää te ja jakakaa hymyt, glögi ja piparkakkutalo.

Halauksis!

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Hyvää Tampesteria! Pitsialushamepaikka on kuvailustasi päätellen legendaarinen vintage-shop, johon eräät tuntemani miehet eivät suostu astumaan jalallaan omistajan eksentrisyyden takia. Naispuolinen ystäväni oli kerran about hätää kärsimässä samaisen omistajan tyrkytettyä tälle innolla "seksisairaanhoitajan"-asua (mikä se sitten onkaan, hoitaako sukupuolitauteja vai onko helma vain tosi lyhyt).
T: LuLupiini
viive sanoi…
Joo se on sama paikka, Yesterday Pirkankadulla, nyt muistin tarkastaa nimenkin.

Olen kaverini muistin mukaan ensimmäisellä kerralla loukkaantunut ja suutahtanut omistajalle jostain saamastani epäilemättä suorasta kommentista liittyen puvun ja minun väliseen kokoeroon, itse en tuota muista.

Mutta tällä kerralla aloin kyllä vähän tykkäämään siitä naisesta, asennoitumiskysymys ehkä. Ja sitä paitsi, löysin juuri mitä etsinkin, ihanan aidon vanhan tummansinisen tyllirimpsualushameen ja fiftarimekon jota en tiennyt etsiväni, savunsinisen ruusukohokuviokangasihanuuden johon en tietenkään suorilta mahdu, mutta tarkastin että saumoista löytyy leveyttä.. jee!

Jos tiedät hyvän ompelijan/limon, niin saa vinkata.

Suositut tekstit