Punastus

Muks-makkelis pyörän kanssa vappuinen Viive, kaikkine kasseineen, punaisine paitoineen. Raitoineen. Karkkikenkineen maks-mukkelis Alppipuiston alarinteeseen muistaa kun säärestä löytää sinervän kuhmun, mutta vasta seuraavana aamuna. Voi vappuinen Viive kops-kuppelis, huppelis.

Kommentit

Foxy sanoi…
kukaan ei varmaan nähnyt...katsoitko taaksesi...? ; )
viive sanoi…
Useampi silmäpari sitä volttia todisti.

Semmoista se on, skumppa ja aamut tekevät minusta siivettömän norsun, mutta ei se kai lie niin vaarallista, on vain opittava armeliaisuutta. ,)
Veloena sanoi…
Olen edelleen pahoillani ritarittarillisesta eleestäni auttaa sinut pystyyn, tai siis, sen lopusta, kun totesin töttöröövolyymillani että "olet aivan liian painava".

Swendolyne on oikeassa siinä että minun pitäisi henkistyä; ainakin kolme milliä, eli se pituus, jossa epilaattori nappaa ihokarvan.
viive sanoi…
:D vaaleanpunaista nolostusta hehkunut norsu sisälläni pieneni samantien ja mind you, kukaan mies ei osannut reagoida samalla vauhdilla, ainoa avulias käsi joka kurotti kohti oli sinun!
Veloena sanoi…
No miehet... miehet ovat hidasliikkeisiä laivoja syvissä vesissä. Ounk ounk, valaat menevät sekaisin niiden potkurilauluista. Oi ei, pidän liikaa miehistä, me kaikki pidämme, mutta totuus: tuoko mies kourallista kynttilöitä, ehei, miehillä on ihan omat kynttiläjuttunsa, tai ojentaako käden, toisinaan, mutta silloinkin, no, on parasta tietää jo liikaa.

En parjaa miehiä: isä otti minut kiinni kun olin kolmen ja päästin otteen keinunremmeistä ja lensin, ja isän molemmat peukalot murtuivat, koppi. Ja miehet ovat vääntäneet seiniini ruuveja. Noh. Etteivät ruuvit löysällä kirjat lentelisi lattialle komeetan raivotessa hiuksissa.

Mutta jos pitää olla ritari(ttari)llinen, uskaltaisin väittää olevani miehiä nopeampi vaikka voima loppuisikin outoihin tunnustuksiin. Juoksenhan nopeammin kuin rahtilaiva ja teen kymmenkunta iskua sekunnissa tarpeen vaatiessa.

Ei, ei pidä verrata miehiin vaan suojelusenkeleihin ja kokonaiseen taivaalliseen sotaväkeen.

Maalataanko puiden oksille vaaleanpunaisia mininorsuja? Ja ainakin maalataan köynnös ilman maakosketusta.
viive sanoi…
Minusta meidän pitää maalata ainakin pari salaista viestiä aluskasvillisuuteen, hoksaaville vierailijoille löydettäviksi. Ja mininorsunkin jeejee, kyllä vain.
Foxy sanoi…
epärunollisesti annan vinkin, että Kaisaniemen Kodin Anttilassa, toisen kerroksen sänkyosastolla on aika kiva vaikkakin kesy esimerkki siitä, kuinka seinään on maalattu viidakko ----.
viive sanoi…
Äh, hiiteen runollisuus hetkeksi, kiitos Ihana. Vinkistä. Käyn tsekkaamassa viikonloppuna.

Suositut tekstit