Meemiumau

Sain haasteen Ultima Thulesta, Lumiprinsessan käsialaa, tunnistaisin sen milloin vain. Muste on levitessään imeytynyt läikiksi paperiin niiltä kohdin mihin hiutaleet ovat laskeutuneet. Snöprinsessan pyytää listaamaan tuntoja itsestä. Ennen olin hyvä näissä, listoissa siis, nyt pitäisi listata

viisi missäolenhyvää nyt.

1. Jonottaminen; kun asetun jonoon, asetun tilaan. ajelehdin ajatuksissani tai kiinnityn paikkaan ja tarkkailen jonon muita ihmisiä, ohikävelijöitä, keskusteluja. jonottaessa en ymmärrä aikaa kuluvana virtana ollenkaan vaan jonotan, olen.
2. Poimimaan ja punomaan yhteyksiä pienistä vihjeistä; usein täysin irrelevantteja asioita ihmisten, paikkojen tms välisistä suhteista, ei mitään tekemistä teoreettisemman analyyttisen ajattelun kanssa.
3. Käyttämään näppiksen numeronäppäimistöä; näpytysnopeudessa ja -tarkkuudessa on joskus kauan sitten kesätöissä kilpailtu(kin) (pankkilaisten paheet, hiihoo.. tämä lipsuu häpeän puolelle, mutta en kyllä poista, näitä on niin pirullista keksiä).
4. Tilan antaminen/kuunteleminen; luulisin että tämän vuoksi minusta on helppo pitää, mukaudun mutta myötäilemättä liiallisuuksiin asti.
5. Tekemään sen likaisen työn.

Ja vastapainoksi

viisi itselle ongelmaista tuntoa eli

näissäolenhuonoa.

1. Pitämään yhteyttä; laiskana suren vesien ja vuosien takaisia ystäviä joiden elämistä tipahtelevat palaset, käyvät harvemmiksi mitä pidemmiksi venyvät kirjeiden välit.
2. Hyppäämään mukaan keskusteluun joka jo läikkyy laidoiltaan.
3. Tilan ottaminen; ne bileiden ovenkarmit, viihdyn joukossa mukana mutten keskellä.
4. Matematiikassa.
5. Ei nämä listat enää..

***
Lolo nukuksii nojatuolissani, kuningaskolli. Olen lallatellut lullullollolulua ja kieritellyt kissanminttuista karvapalloa pitkin punaista villamattoa (jonka Lohi selvästi haluaisi kutoa uudelleen, kynnet uppoavat ihanasti takertuvat punaiseen paksuun pehmeään). Taitaa sillä silti olla vähän emäntäänsä ikävä.

Kommentit

Foxy sanoi…
minäkin laulelen kummikissoilleni lauluja, ne ovat varsin yksinkertaisia, kissan nimeä toistellaan vaihtelevalla nuotilla, lallatellaan ja hellitellään omalla nimellä.

kissat siitä menevät kovin sekaisin ja ovat mielissään, "nyt lauletaan heidän lauluaan", tekevät kuperkeikkoja ja kupsahtelevat vasten polvia ja kehrustavat.

ja meillä kaikilla on niin mukavaa : )

*huomaa päässeensä sivun linkkilistaan, kiitos!****
viive sanoi…
Muksis, onpas taas perjantai. Kiitoskiitos eipä kestä, de nada. Yritin tänään töissä muistella miten semmoinen ala-asteaskartelukerhon villalankapallo taas tehtiinkään, kissanlelut ovat vähän vähissä, mutta näyttää se jahtaus sujuvan ihan vaan isommalla lankasutulla. Vaatekaapin ovi oli auki kotiintulessa, luulen että mulla on pari uutta mohairpaitaa hyllyssä..

sqhsisn leikkii myös vw

Suositut tekstit